Front-Office software voor uw autobedrijf - CustomerConnect icon-aftersales icon-arrow-down icon-autopresentatie icon-calendar icon-ecrm icon-email icon-hamburger icon-help icon-marketing icon-personalsite icon-phone icon-smartphone icon-smartphone2 icon-tag icon-tbd icon-user

CustomerConnect-AVG

Bent u voorbereid?

Garage App

Blijf in contact met uw klanten en zorg dat uw klanten 24/7 met u in contact kunnen blijven. Dankzij de directe koppeling met uw garage-pakket kan de klant onder andere zijn auto- en persoonsgegevens veranderen, afspraken inplannen, occasions bekijken en nog veel meer!

Ervaringen

  • Hebben we een keer een vraag of probleem, het team van CustomerConnect helpt ons altijd snel en adequaat.

    Auto Braber
  • Er werken bij CustomerConnect mensen uit de praktijk die dezelfde taal als ons hebben.

    Auto Vermeulen
  • Wij gebruiken de App nu al een tijdje en het begint nu ook bij de klanten aan te komen, is er iets of hebben we vragen dan helpt één telefoontje en wordt er meegedacht aan een oplossing.

    NNAB bv
  • De App en Personal site werken perfect en de ondersteuning van CustomerConnect zijn de dingen die mij aanspreken.

    Suzuki Jonker Zaanstad B.V.

VIDEO’S

CC-AVG

Met de software module AVG van CustomerConnect beschikt u over de belangrijkste functionaliteiten die de nieuwe privacy-wetgeving vanaf 25 mei a.s. oplegt aan uw bedrijf. Zélfs als uw eigen DMS of GMS nog niet AVG-proof is. Voorkom hoge boetes en installeer ruim voor 25 mei a.s. onze AVG-module, zodat u uw contactmomenten met uw klanten maximaal kunt voortzetten. Optioneel ook bruikbaar voor uw Importeur of Garageformule.

Personal Site

De klant beheert hier zelf zijn NAW- en voertuiggegevens. Daarnaast geeft de klant zelf aan over welke onderwerpen hij geïnformeerd wil worden en of dat per e-mail, sms, telefoon of brief gewenst is. Uw klant heeft hier tevens gelijk toegang tot uw actuele occasionaanbod en aanbiedingen. De Personal Site draait als onderdeel van uw eigen website.

CustomerConnect Marketing module

Onze module Marketing biedt de mogelijkheid om gerichte marketing-campagnes uit te voeren. Wij leveren standaard campagnes voor APK-mailingen, periodiek onderhoud, einde onderhoudscontracten en meer. Bekijk de video voor een impressie!

Online werkplaatsreservering

Met deze module kan de klant zijn eigen werkplaatsbezoek reserveren. Dankzij het CustomerConnect-Platform wordt de klant op internet direct als klant herkend. Geen overbodige vragen over de naam en het kenteken. De klant voelt zich hierdoor als klant direct gewaardeerd.

CustomerConnect-Platform

CC-Platform van CustomerConnect vormt een standaard voor data-uitwisseling tussen de verschillende DMS-/GMS-systemen en front-office applicaties, zoals die van CustomerConnect. Deze uitwisseling van data betreft onder andere die van personen, voertuigen, werkorders en autohistorie.

CustomerConnect-platform (English)

With the modules of CustomerConnect you will improve your customers' loyalty, increase your turnover and reduce your total costs of ownership for ICT-applications. The six modules are all integrated into one central database. The integration of your internal Dealer-Management-System with the CustomerConnect-Platform makes a real-time exchange possible, bi-directionnally, of actualized data, including the data from your website.

Modules & apps

Garage App

Blijf in contact met uw klanten met de Garage App. Uw klant kan uw occasions bekijken, een werkplaatsreservering maken en zijn eigen gegevens beheren. Met de handige route functie en de bel knop onder handbereik is het voor uw klant makkelijk de weg te vinden naar uw garage. De App heeft een directe koppeling met uw Garage-pakket of DMS.

lees meer

Personal site

De klant beheert hier zelf zijn NAW- en voertuiggegevens. Daarnaast geeft de klant zelf aan over welke onderwerpen hij geïnformeerd wil worden en of dat per e-mail, sms, telefoon of brief gewenst is. Uw klant heeft hier tevens toegang tot uw actuele occasionaanbod en aanbiedingen. De Personal Site draait als onderdeel van uw eigen website.

lees meer

Marketing

Met de module Marketing voert u gerichte marketing-campagnes uit. Wij leveren standaard campagnes voor APK-mailings, periodiek onderhoud, einde onderhoudscontract, etc. Het is ook mogelijk om zelf campagnes op te zetten. Dit kan desgewenst door ons uit handen worden genomen. Dit doen wij zowel voor het individuele autobedrijf alsook voor organisaties, zoals bijvoorbeeld een garageformule.

lees meer

Aftersales

Met de module AfterSales kan de klant zijn eigen werkplaatsbezoek reserveren. U kunt dus gewoon aandacht blijven geven aan de werkzaamheden in de garage of aan de klant aan de balie. Dankzij het CustomerConnect-Platform wordt uw klant op internet direct als klant herkend. Geen overbodige vragen over de naam of het kenteken. De klant voelt zich hierdoor als klant erkend en gewaardeerd.

lees meer

CRM/LMS

Zorg dat u uw klanten niet vergeet en opvolging altijd gebeurt. Een goed Lead Management Systeem is voor het serieuze bedrijf niet meer weg te denken... Zorg dat u uw klanten niet vergeet en opvolging altijd gebeurt. Een goed Lead Management Systeem is voor het serieuze bedrijf niet meer weg te denken... Zorg dat u uw klanten niet vergeet en opvolging altijd gebeurt. Een goed Lead Management Systeem is voor het serieuze bedrijf niet meer weg te denken...

lees meer

Autopresentatie

Zet gemakkelijk en snel uw auto's op de verschillende occasionportalen en uw eigen website. Druk offertes en prijskaarten af en houdt grip op de sta-tijden van uw voorraad. AutoPresentatie is sinds 2001 de eerste occasionmanager op de markt. Door onze voorsprong hebben wij standaard koppeling met de belangrijkste gratis occasionportalen.

lees meer

CC Platform

wij werken samen met & onze klanten zijn

< >

nieuws

AutoPresentatie: Online

Wat weinig mensen weten is dat AutoPresentatie jaren geleden ook beschikbaar was in een Online versie. Toen gebruikten onze klanten eigenlijk nog liever de Offline versie.

Maar de wensen zijn veranderd. Daarom lanceren wij dit jaar nog een uitgebreide Online versie van AutoPresentatie. De functionaliteiten worden fors uitgebreid en er wordt veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid.

Uiteraard is deze upgrade naar AutoPresentatie Online voor onze klanten geheel kosteloos.

Nu al meer weten over AutoPresentatie Online of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met onze verkoop: 035 - 624 38 44.

lees meer

Nieuwe website is online!

Met onze nieuwe website willen wij u beter informeren over onze producten en diensten. Het is opgezet om zo simpel mogelijk te kunnen navigeren. Daarbij hebben wij ons vastgehouden aan dezelfde ontwerp regels waarmee wij onze software maken. Simpel en doeltreffend.

Bovenin het menu vindt u onder andere verwijzingen naar de complete uitleg van onze Modules en Apps maar ook een heldere uitleg over het CustomerConnect-Platform.

Verder vindt u op de 'Referenties' pagina onze klanten en hun ervaring met CustomerConnect. Op de 'Over ons' pagina kunt u meer te weten komen over wie wij zijn en waar wij voorstaan. Ook is er een tijdlijn opgenomen zodat u de groei van ons bedrijf en de uitgebrachte producten in een makkelijk overzicht kunt zien.

lees meer